آخرین مطالب

شکرچی زاده در غیرمحرمانه مطرح کرد: صنعتی سازی ساختمان در کشور کمتر از10درصد است/ انبوه سازی توانایی رشد صنعتی سازی را دارد

شکرچی زاده در غیرمحرمانه مطرح کرد: صنعتی سازی ساختمان در کشور کمتر از10درصد است/ انبوه سازی توانایی رشد صنعتی سازی را دارد اقتصادی - سیاسی - اجتماعی - خوزستان - علمی وفناوری - مشاوره حقوقی - سلامت - صدای مردم - حوزه کار وکارگری ، کار آفرینی

شکرچی زاده در غیرمحرمانه مطرح کرد:  صنعتی سازی ساختمان در کشور کمتر از10درصد است/ انبوه سازی توانایی رشد صنعتی سازی را دارد

  بزرگنمایی:
شکرچی زاده در غیرمحرمانه مطرح کرد: صنعتی سازی ساختمان در کشور کمتر از۱۰درصد است/ انبوه سازی توانایی رشد صنعتی سازی را دارد

شکرچی زاده در غیرمحرمانه مطرح کرد: 
صنعتی سازی ساختمان در کشور کمتر از10درصد است/ انبوه سازی توانایی رشد صنعتی سازی را دارد

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی گفت: فرصت هایی مانند مسکن مهر و یا جهش تولید مسکن فرصت هایی استثنائی هستند که اگر هر میزان از آن محقق شود، می تواند زمینه صنعتی سازی را به صورت پایدار در کشور فراهم کند و تغییر پارادیمی در ساخت و ساز صورت دهد.

به گزارش صبح ملت نیوز به نقل از روابط عمومی برنامه «غیرمحرمانه»، برنامه تلویزیونی غیرمحرمانه با موضوع «ساختمان و صنعتی سازی» با حضور«محمد شکرچی زاده معاون وزیر و رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی»؛«محسن گرامی دانش آموخته مهندسی عمران با گرایش زلزله و استاد دانشگاه »، «اسفندیار سلطانی دانش آموخته عمران» و «پرویز قدوسی دانش آموخته عمران با گرایش مدیریت ساخت و تکنولوژی و استاد دانشگاه» دهم دی ماه از شبکه دو سیما پخش شد. 

شکرچی زاده معاون وزیر و رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی اذعان کرد: آنچکه به عنوان ارکان صنعتی سازی دنبال می کنیم، بهره برداری بهینه از منابع، کاهش زمان و حفظ کیفیت است. 
وی افزود: واقعیت این است که درصد مهمی از ساخت و ساز کشور، غیر از انبوه سازی های مسکن مهر به صورت انفرادی ساخته می شود. اگر صنعتی سازی به انبوه سازی منحصر شود سهم و درصد آن کاهش می یابد. هنر ما این است که بتوانیم حتی در تک سازی نیز از عنصر صنعتی سازی استفاده کنیم.
شکرچی زاده با اشاره به اینکه انبوه سازی به شکل اجتناب ناپذیری با موضوع صنعتی سازی پیوسته شده، خاطرنشان کرد: برای بهره برداری مناسب از منابع باید به تقویت عنصر صنعتی سازی در کشور بپردازیم و زمینه های صنتعی سازی را بهبود بخشیم. بدین شکل نیازی به انبوه سازی نیست. در ساخت و سازهای انفرادی، که با سرمایه های اندک انجام می شود، بهتر است از مزایای صنعتی سازی استفاده شود. انبوه سازی بستر مناسب تری برای صنعتی سازی فراهم می کند لیکن متضمن صنعتی سازی نیست. 
وی با تاکید بر اینکه لزوما صنعتی سازی سبک سازی نیست، افزود: ممکن است که هزینه های سبک سازی به اندازه ای باشد که ضرورتی وجود نداشته باشد و اگر ساختمانی یک یا دو طبقه باشد سبک سازی ضرورتی پیدا نمی کند. می توان گفت برای اقتصادی سازی کردن پروژه بسیاری مواقع اقتضا می کند که سبک سازی صورت بگیرد.
شکرچی زاده همچنین گفت: ارکان مهم دیگری که با آن روبه رو هستیم، آب است و یکی از چالش های مهم امروز کشور مدیریت آب است. اگر بتوان در ساختمان مدیریت آب خاکستری را انجام داد و آن را بازیابی کنیم و مجدد از آن استفاده کنیم بدین شکل به سمت صنعتی سازی پیش رفته ایم.
وی به مسئله انرژی نیز اشاره کرد و گفت: میزان مصرف انرژی در ساختمان ها بین400 تا 450 کیلووات ساعت بر متر مربع در سال است. در صورتیکه با همین وضعیت اقلیمی کشور به طور متوسط می تواند 150درسال باشد، اگر بتوانیم در ساختمانی با اجرای درست مبحث نوزده مقررات ملی ساختمان این امر صورت بگیرد، قائدتا می بایست به صورت عناصر و المان های باشد که به صورت صنعتی تولید می شود که بدین شکل به سمت صنعتی سازی پیشرفته پیش رفته ایم. 
شکرچی زاده افزود: باید بهره وری از صنعت ساختمان را که نزدیک به 40درصد اقتصاد کشور بدان مرتبط است، افزایش دهیم و برای این امر می توان از عناصر و مفاهیم صنعتی سازی استفاده کرد و دیدی واقع گرا داشته باشیم. 
وی عنوان کرد: ساخت و ساز متداول ما سنتی است و درصد صنعتی سازی به طور کلی شاید کمتر از10درصد است، بنابراین باید این گزار را طی کرده که به سمت صنعتی سازی پیش رویم. فرصت هایی مانند مسکن مهر و یا جهش تولید مسکن فرصت هایی استثنائی هستند که اگر هر میزان از آن محقق شود، می تواند زمینه صنعتی سازی را به صورت پایدار در کشور فراهم کند و تغییر پارادیمی در ساخت و ساز صورت دهد. 
شکرچی معتقد است؛ انبوه سازی می تواند زمینه های صنعتی سازی را رشد دهد و فرهنگ صنعتی سازی را حتی برای تک سازی نیز فراهم کند و از این فرصت می توان به نحو مناسب استفاده کرد. 
صنعتی سازی در اجرا به شرکت های خصوصی محول شود 
قدوسی دانش آموخته عمران با گرایش مدیریت ساخت و تکنولوژی و استاد دانشگاه در ادامه برنامه درباره صنعتی سازی ساختمان گفت: حجم بزرگی از عملیات ساخت از کارگاه به کارخانه و انتقال دادن به خصوص ساختن قطعات استاندارد، بهترین تعریفی است که می توان از صنعتی سازی ساختمان یاد کرد. 
وی افزود: صنعتی سازی ساختمان به شدت در کنترل کیفیت حائز اهمیت است. در کارخانه طبق ضوابط بین المللی بسیار بهتر می توان کیفیت را تحت کنترل قرار داد. بنابراین؛ عملیاتی که در کارخانه صورت می گیرد بسیار بهتر از روندی است که در کارگاه ها اجرا شود. 
قدوسی همچنین گفت: تفکر سیستم بر صنعتی سازی نیازمند آن است که مدیری که مسئولیت آن را برعهده گرفته، تحول آفرین و به دنبال چشم انداز طولانی مدت، دارای خلاقیت و تعهد و تخصص داشته و همواره در حال رشد باشد. 
وی به مسائل فنی و مدیریتی اشاره کرد و گفت: بدون شک از لحاظ مسائل فنی هیچ گونه مشکلی نداریم و دارای بهترین اساتید در سطح دنیا هستیم و با تشکیل کمیته در خصوص مسائل مدیریتی متشکل از افرادی آگاه و آشنا به ساخت چابک و ساختار ارگانیکی مشکلات مدیریتی حل شود و از همه مهمتر هنگام اجرا به شرکت های خصوصی محول شود. 
قدوسی افزود: موضوع آنچنان که باید پیچیده نیست و نیاز به یک اهتمام جدی از سوی مدیران است. 
تنها 7درصد از ساخت و ساز های کشور انبوه سازی هستند
گرامی دانش آموخته مهندسی عمران با گرایش زلزله و استاد دانشگاه با بیان اینکه صنعتی سازی یک فرآیند است، گفت: تنها 7درصد از ساخت و ساز های کشور انبوه سازی هستند و 93درصد آن غیرانبوه سازی می باشند و این آمار خوبی نیست. 
وی با اشاره به اینکه صنعتی سازی با فناوری های نوین با انبوه سازی و مصالح نوین گره خورده است، گفت: متاسفانه مباحث مشکلات اجرایی کشور بر هم انباشه می شود. 
گرامی اضافه کرد: ما در مبحث طراحی عقب نیستیم لیکن برعکس در اجرا اختلاف بسیار زیادی با استانداردها داریم.
وی با بیان اینکه باید به برنامه ریزی ارکان کار انبوه پرداخت، گفت: باید تکنسین های کاربلد را در زمینه صنعتی سازی به طور جدی آموزش داده شوند. همچنین برخی دفترچه های متر برآورد خاص صنعتی سازی نیاز است. مسئله دیگر این است که انتظار می رود سازمان مدیریت باید فهرست بهای ویژه صنعتی سازی را کلید بزند. در صورت عدم آماده سازی این ارکان تمام حرف ها در حد شعار باقی می ماند. 


دست های پنهان مافیای مسکن اجازه نمی دهد صنعتی سازی صورت بگیرد 
سلطانی دانش آموخته عمران همچنین عنوان کرد: دست های پنهان مافیای مسکن اجازه نمی دهد صنعتی سازی صورت بگیرد. صنعتی سازی به معنای سریع سازی، سبک سازی و ارزان سازی با رویکرد کیفیت است. 
وی افزود: در سیستم کنونی ما عمر مفید ساختمان در اوایل انقلاب همچون کشورهای آمریکا و اروپا 30سال بوده لیکن اکنون عمر مفید ساختمان در کشور به 27تا 24سال و در کشورهای آمریکا و اروپا به 120سال رسیده است. 
سلطانی اضافه کرد: مباحث مختلف در قانون نظام مندی ساخته می شود که در آن مباحث یا قوانین، قانون یا تبصره ای ذکر می شود که جای فرار یا گریزی برای منفعت طلبان از مسکن ایجاد می کند تا عده ای معدود بتوانند سوار بر موج سوءاستفاده های مولتی میلیاردر مسکن شوند. 
وی به مبحث یازدهم اشاره کرد و گفت: به شرطی مبحث یازدهم در بحث ساختمان سازی مثمر ثمر است که برای کسانی که از آن منتفع می شوند، انحصاری نشود.  
سلطانی خاطرنشان کرد: برای ساخت مسکن نیازمند سه مولفه کارگر آموزش دیده، مصالح باکیفیت واستاندارد  و نظام مهندسی هستیم. 

‎‎گفتنی ست؛ «غیرمحرمانه» کاری است از گروه اقتصاد و دانش به تهیه کنندگی و کارگردانی علیرضا ابراهیمی و اجرای محمدجعفر خسروی که جمعه‌ها ساعت 17:45 از شبکه دو سیما پخش می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پاکستان: هیچ نظامی یا غیرنظامی ایرانی هدف قرار نگرفتند

رئیس‌جمهور در دیدار اقشار و منتخبین شهرستان فیروزکوه: دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبودها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست

پیام مهدی طارمی برای مردم فلسطین

امیرعبداللهیان: هیچ تعارفی با طرف‌های تروریستی در پاکستان و عراق نداریم

اقدام دولت برای حمایت از مستمری‌بگیران

بهره‌مندی هنرستانیها از یک ماه کسری خدمت «سربازی»

یارانه یک میلیونی برای کودکان دارای اختلال رشد 5 دهک اول/ارزیابی 3 ماهه وضعیت رشد کودکان

وزیر دفاع : روسیه باید موضوع تمامیت ارضی ایران را رعایت کند

پالایشگاه‌های چینی برای خرید نفت ارزان راه افتادند

بازار سرمایه و کنترل تورم و نقدینگی و رشد تولید به قلم دکتر جواد درواری

تدوین تله فیلم *خط قرمز*به تهیه کنندگی عباس جاهد در استان اردبیل به پایان رسید

توافق نهایی با هند برای توسعه بندر چابهار

گزارش شرکت مالک نفت‌کش توقیف‌شده آمریکایی از وضع سلامتی گروه کارکنان آن در ایران

در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه هند امیرعبداللهیان اعلام کرد: هشدار ایران به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی

از سرگیری مرمت پل‌بند تاریخی لشکر شوشتر

امیرعبداللهیان: محاسبه رژیم اسراییل در مورد حماس غلط بود/ به نیروهای مقاومت دستور نمی‌دهیم

مرگ دانشمند ایرانی در یک حادثه

ثبت بالاترین مقدار تولید نفت ایران پس از تحریم‌ها

حذف یارانه تعدادی از یارانه بگیران در دی ماه/ ماجرا چیست؟

تراکتور به دور از حواشی به سمت موفقیت

مصرف سرانه نان در کشور سالی 170 کیلوگرم؛ نان ناسالم چه بلایی سر بدن می‌آورد؟

ویتامین‌ها از طریق مکمل‌ها تأمین نمی‌شوند

ابطال شرط سنی ورود به دانشگاه فرهنگیان از سوی دیوان عدالت اداری

ارتش آمریکا: 16 نقطه یمن را هدف قرار دادیم

آیا شما یک آدم سمّی هستید

واکاوی یک تراژدی / نابغه ای در لجنزار

آغاز جلسه دادگاه لاهه برای پرونده نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه

ارتش یک نفتکش آمریکایی را در دریای عمان توقیف کرد

همدان پایتخت گردشگری آسیا شد

مدیرعامل مرکز مبادله طلا و ارز خبر داد تخصیص اسکناس کشور مبدأ به مسافران تا عید نوروز

طرح آمریکا برای منطقه «بعد از جنگ غزه» با همکاری عربستان

فرصت 2 ماهه بانک مرکزی برای کاهش رشد پایه پولی و نقدینگی

اولین نشست کمیته فلسطین APA رئیس پارلمان کشورهای عربی: ساکنان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی شریک جرم هستند

استارت پروژه «نبیل باهویی ٢» با حضور برانکو

وزیر کشور: انفجار تروریستی در کرمان خارج از رینگ حفاظتی مراسم بود

ادغام تعرفه رای دو انتخابات 1402

211 شیء تاریخی ایران در چین

طرح جامع مدیریت دریاچه نمک به تصویب رسید مخبر: دولت با جدیت به دنبال حل مشکلات حمل و نقل عمومی است

رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم قم: دشمن سیاست «بیرون کشاندن مردم ایران از صحنه» را پیگیری می‌کند

تعلیق از خدمت 4 کارمند شهرداری دزفول

آخرین وضعیت ثبت‌نام در کاروان‌های حج

استفاده از معلم آقا در دبیرستان‌های دخترانه؛ نیازمند مجوز/ تعیین تکلیف مدیران زن مدارس پسرانه

ماجرای ارسال پیامک برای متقاضیان شیرخشک

دبیر هیات بادبانی استان هرمزگان: گسترش گردشگری ورزش‌های دریایی در هرمزگان یک ضرورت است

آغاز دور جدید گرانفروشی بلیت هواپیما؛ بلیت هواپیما به نرخ مصوب نیست

قوه قضاییه: حکم بخش دوم پرونده هواپیمای اوکراینی صادر شد/ متهم ردیف اول بازداشت است

کشف شیشه و هیروئین از یک خودروی سواری در هندیجان

بارورسازی ابر‌ها برای کشوری وسیع همچون ایران اجرایی و عملی نیست

کنعانی: مسئله دریای سرخ معلول است؛ علت نیست/ تدوین سند همکاری با روسیه در گام‌های نهایی است

اختلاف نظر درباره بدهی 100 میلیارد دلاری